på Brannfjell skole og i Ekebergparken
 
 


Timebeskrivelser

Vår filosofi:

God gruppetrening skapes når faglig kvalitet, erfaring og pedagogisk kompetanse kombineres med musikk, trenings- og formidlingsglede.

Vi gir deg nyttig, funksjonell trening du har bruk for i hverdagen. Kondisjon og koreografi med innlagte balanse- og styrkemomenter, rytmiske vrier og utfordringer for både hodet og beina. Variert og tilpasset styrke- og balansetrening med vekt på funksjonelle øvelser og god teknikk er inkludert i nesten alle timene. Vi lærer deg hva, hvordan og hvorfor - fordi vi kan - og fordi økt kunnskap og forståelse øker din langvarige motivasjon for trening.

Merk: Noen av timene er i oversikten under er variasjoner som ikke står fast på timeplanen. Se timeplan for de faste timene hvert semester. 


Total 

Kombinasjon av puls og step i 40-45 minutter, før styrke og stretch. Timene har både enkle pulssanger og en del trinnkombinasjoner. God intensitet.


Tabata

Effektiv, enkel, atletisk og funksjonell trening. Hvert intervall består av 20 sek arbeid og 10 sek hvile i åtte omganger, totalt 4 minutter. To gode øvelser per intervall. Vi gir enklere/mer utfordrende alternativer, så timen passer godt for de fleste. Enkel oppvarming i 12-15 min før intervallene.


Puls og styrke

Kondisjonstrening med enkle trinn og høy intensitet i 30 - 40 min, før variert, funksjonell styrketrening. Passer mange nivåer. Intensiteten kan enkelt justeres opp/ned.


Morgengym

Populær morgentrening lørdager gir deg en super start på helgen. Aerobic, step, styrke i ulike varianter avhengig av hvem som har timene.
Se egen rulleringsoversikt i "Nyhetsfelt"og på Facebook.


Step

Kondisjonstrening med trinn og kombinasjoner opp og ned på stepkasse. Atletisk og enkelt - eller litt mer kreative variasjoner, avhengig av hvilken time stepkassen benyttes i. Her er det lett å få opp intensiteten, og å roe ned når det trengs. 


UTEGYM i Ekebergparken

Variert, effektiv og morsom utetrening av kondisjon, styrke og balanse. Vi bruker trapper, benker, bakker, strikker, stier, sletta og tilpasser aktiviteten til lys, vær og føre (Ikke værforbehold!).
Vi lover utfordrende, helsebringende økter med individuell tilpasning, som passer for de fleste. Naturopplevelse, bedre form, god stemning og hyggelig selskap. Kan det egentlig bli bedre?
Fremmøte ved de flotte trappene på ridesletta (med byens beste utsikt!). Enkel parkering ved Ekeberghallen, eller i Jomfrubråtveien, etter BSK Tennisklubb. 


Pilates

Stabiliserende styrke med fokus på indre, dyp muskulatur i mage og rygg. Rolige øvelser med vekt på pust, holdning, balanse, bevegelighet og avspenning. Gir bedre kroppsbevissthet og teknikk. Passer alle. Fint supplement til annen trening.Når vi ikke har egne timer i Pilates, bruker vi likevel innslag av gode Pilatesøvelser, bla. i styrkedelen.


Boost

Vi booster formen, humøret med enkel, effektiv, atletisk og VARIERT trening. Kondisjon, styrke, spenst, smidighet, balanse. I intervaller, på stasjoner, felles og individuelt. Optimal grunntrening for hele deg- og for hele familien? Rullering av instruktører og opplegg. En real Boost får du hver gang!


 

Kontakt oss.

- Mobil 92 89 13 57
- Mobil 416 33 462
- Mobil 98 49 07 05

Treningsverkstedet.no DA, organisasjonsnr. 997 735 684,
er registrert i Brønnøysundregisteret som et «Ansvarlig Selskap», med tre eiere: Christine Thune, Elisabeth Reed Eng og Gro Malones.

 

Nyheter

Treningsverkstedet startet 2.1. 2012.


 

Velkommen til nye og kjente medlemmer.

 

Mandag 5.august kl 19.00 starter vi NYTT semester på NY skole!
Oppdatert info på forside web, timeplan og om priser, og se vedlegg.
Velkommen!

 
Sted: Brannfjell skole, Ekebergven 111. 
Hovedinngang fra skolegården, «retning Sportsplassen".
 
Utvidet timeplan på Brannfjell skole!
Tabata kl 19-20 fom tirsdag 15/10.
 
Betaling/priser. 
VIPPS- og TREN - så blir du sprekere og gladere. Blir du med ut nå?
 
Full, ny timeplan
 


Takk/Gratzie
for fantastisk tur og turfølge!
Se bilder her..


Thunes eksperttips for en passe sprek og god sommer:-)) Klikk nå. 


SAMARBEIDSPARTNERE:

Maxpulse.no - reisebyrået og turarrangøren for de aktive.Treningsverkstedet og Maxpulse har arrangert egen tur til VANN i sverige i 2014, til Cinque Terre i mai 2015, til Spania i mai 2016 og 2017. Program  3.-6. mai 2018 går turen til vakre Riva del Garda i Italia.. Se også de andre spreke, reisene.  www.maxpulse.no

Danseverkstedet - dans og bevegelse for barn, ungdom og voksne. Eiet og drevet av Gro Malones.
www.danseverkstedet.no


 
Treningsverkstedet.no DA, Organisasjonsnr. 997 735 684
Adresse: Bjerkelia 17, 1170 Oslo.:
Kontonummer 1503.25.75967 VIPPS: 124580
 

Merk: Forbehold om mindre justeringer av timeplanen underveis. Ekstraordinære, upåregnelige, akutte forhold utenfor vår kontroll med lokaler el som gjør at vi eventuelt ikke kan gjennomføre treningen som planlagt kommer inn under force majeure i vår leiekontrakt.
Loading