Timebeskrivelser

Vår filosofi:

God gruppetrening skapes når faglig kvalitet, erfaring og pedagogisk kompetanse kombineres med musikk, trenings- og formidlingsglede.

Vi gir deg nyttig, funksjonell trening du har bruk for i hverdagen. Kondisjon og koreografi med innlagte balanse- og styrkemomenter, rytmiske vrier og utfordringer for både hodet og beina. Variert og tilpasset styrke- og balansetrening med vekt på funksjonelle øvelser og god teknikk er inkludert i nesten alle timene. Vi lærer deg hva, hvordan og hvorfor - fordi vi kan - og fordi økt kunnskap og forståelse øker din langvarige motivasjon for trening.

Merk: Noen av timene er i oversikten under er variasjoner som ikke står fast på timeplanen. Se timeplan for de faste timene hvert semester. 


Total/Full pakke  

Kombinasjon av puls og step i 40-45 minutter, før styrke og stretch. Timene har både enkle pulssanger og en del trinnkombinasjoner. God intensitet.


Tabata

Effektiv, enkel, atletisk og funksjonell trening. Hvert intervall består av 20 sek arbeid og 10 sek hvile i åtte omganger, totalt 4 minutter. To gode øvelser per intervall. Vi gir enklere/mer utfordrende alternativer, så timen passer godt for de fleste. Enkel oppvarming i 12-15 min før intervallene.


Pilates

Stabiliserende styrke med fokus på indre, dyp muskulatur i mage og rygg. Rolige øvelser med vekt på pust, holdning, balanse, bevegelighet og avspenning. Gir bedre kroppsbevissthet og teknikk. Passer alle. Fint supplement til annen trening.Når vi ikke har egne timer i Pilates, bruker vi likevel innslag av gode Pilatesøvelser, bla. i styrkedelen.


Puls og styrke

Kondisjonstrening med enkle trinn og høy intensitet i 30 - 40 min, før variert, funksjonell styrketrening. Passer mange nivåer. Intensiteten kan enkelt justeres.


Utegym

Variert, effektiv og morsom utetrening av kondisjon, styrke og balanse. Vi trener ved Brannfjell skole på tartanunderlag og bruker trapper, benker, og strikker, og tilpasser aktiviteten til vær og føre. Vi trener under tak om regn.
Vi lover utfordrende, helsebringende økter som passer de fleste. Om sommeren har vi også utegym ved trappende ved ridebanen på Ekebergsletta. Se timeplan og Facebook for oppdatert info.


Boost

Vi booster formen, humøret med enkel, effektiv, atletisk og VARIERT trening. Kondisjon, styrke, spenst, smidighet, balanse. I intervaller, på stasjoner, felles og individuelt. Optimal grunntrening for hele deg- og for hele familien? Rullering av instruktører og opplegg. En real Boost får du hver gang!


 

Kontakt oss.

- Mobil 92 89 13 57
- Mobil 416 33 462
- Mobil 98 49 07 05

Treningsverkstedet.no DA, organisasjonsnr. 997 735 684,
er registrert i Brønnøysundregisteret som et «Ansvarlig Selskap», med tre eiere: Christine Thune, Elisabeth Reed Eng og Gro Malones.

 

Nyheter

Treningsverkstedet startet 2.1. 2012.


Velkommen til nye og kjente medlemmer.

 
 

Ny timeplan 2.1-2024. Se PDF

- Meld deg på til instruktør hver time. Da vet vi at det blir trening og hvem vi skal legge til rette for.

- Priser

 
- Vi oppdaterer Facebook (minst) hver søndag som vanlig.
 

TV-treningsvideo 1
Passer ute og inne. Du trenger kun en benk/en stødig stol.
Oppvarming: Tur ute/dans i stua + 2 x 15 knebøy og tåhev.
Tre valg for gjennom-kjøring av 8 øvelser/4 duoset:

1. Gjør hvert duoset med oss på videoen. Spill av på nytt og gjenta 2-3 runder før du går videre til duoset nr to (øv 3-4) osv. Garantert støl.

2. Gjør to duoset/halve programmet en dag og neste del en-to dager senere. Garantert kort og godt.

3. Kjør hele videoen og gjør alle 8 øvelsene etter hverandre som en slags sirkeltrening. Gjenta fra start minst en gang Garantert fin vri på den spreke sti.

SPREK 1
;
SPREK 2

Treningsvideo 2:
Kjør gjennom som videoen viser. Reguler antall reps og tempo etter behov.
Bruk begge videoene for variert og effektiv trening.

Beste TV-hilsen fra Christine og Gro. Elisabeth hilser fra fjellet.


 

Trenger du matte til innetrening torsdager fra uke 41? Klikk her og få 100 kr i rabatt.

 

 
 

Vi er heldige og har flere gode treningsvenner. Nå kan du trene TO måneder gratis med Christine, og med andre flinke instruktører.
https://exerto.no/produkt/treningsverkstedet/

Videoen under er en teaser for en Tabataøkt. 15 min god oppv og 6 tabataer som passer i stua eller ute. I videobanken til Exerto er det flere økter med meg og andre. Men start med denne og føl deg som TV-hjemme. Etter to måneder gratis på Exerto kan du betale 79,- kr (vanlig pris 99,-) om du vil fortsette. Håper alle holder seg friske. Men å gå/løpe tur og få trent litt annet er god medisin i en krevende tid. Beste ønsker til dere alle.

 
 


Takk/Gratzie
for fantastisk tur og turfølge!
Se bilder her..


Thunes eksperttips for en passe sprek og god sommer:-)) Klikk nå. 


SAMARBEIDSPARTNERE:

Maxpulse.no - reisebyrået og turarrangøren for de aktive.Treningsverkstedet og Maxpulse har arrangert egen tur til VANN i sverige i 2014, til Cinque Terre i mai 2015, til Spania i mai 2016 og 2017. Program  3.-6. mai 2018 går turen til vakre Riva del Garda i Italia.. Se også de andre spreke, reisene.  www.maxpulse.no

Danseverkstedet - dans og bevegelse for barn, ungdom og voksne. Eiet og drevet av Gro Malones.
www.danseverkstedet.no


 
Treningsverkstedet.no DA, Organisasjonsnr. 997 735 684
Adresse: Bjerkelia 17, 1170 Oslo.:
Kontonummer 1503.25.75967 VIPPS: 124580
 

Merk: Forbehold om mindre justeringer av timeplanen underveis. Ekstraordinære, upåregnelige, akutte forhold utenfor vår kontroll med lokaler el som gjør at vi eventuelt ikke kan gjennomføre treningen som planlagt kommer inn under force majeure i vår leiekontrakt.
Loading